Toerist in Gelderland

De leukste uitjes en overnachtingen in Gelderland!

Ladies Week, profronde Tiel (dag 59)

Eric ontvangt me al vroeg met een kopje thee. “Eigenlijk is het wielerevenement nog niet begonnen.” zegt hij. Dat is jammer, want anders had ik een stukje mee kunnen fietsen. Tiel organiseert dit jaar voor de tweede keer op rij de “Ladies Week”, een wielerevenement voor vrouwen. Vanavond trappen ze af met een Spinning Night met wielrenprof Annemiek van Vleuten, morgen is er een fiets- en modeshow en zondag beginnen de toertochten door de omgeving. Niet alleen voor vrouwen overigens – mannen mogen aan sommige dingen ook meedoen.

Ladies Week, profronde Tiel

De festiviteiten gaan de hele week door met als hoogtepunt de Ladies Tour op woensdag en donderdag. Beide dagen wordt er 120 kilometer gefietst. En dat in iets meer dan twee uur tijd! Pff.. Mij niet gezien! WieΒ deze toppers wil aanmoedigen, kan zich dus op woensdag en donderdag in Tiel langs de zijlijn scharen.

Dag 58 014 Dag 58 015

Vorige

De vier Gelderse streken (dag 58)

Volgende

Het Gebroeders van Limburg festival, Nijmegen (dag 60)

22 Comments

 1. Hahaha, maat S is mij sowieso te klein, maar verder is het een super leuk shirt!!!!

 2. Hahahaa, zelf werd ik vroeger weleens gekscherend Tiels Flipje genoemd. Nu heb ik een dochter die prachtige reddingen heeft in de goal en met een opvallend shirt extra uit de verf zou komen. Dussssss…. graag! πŸ™‚

 3. Yeah! ik zoek nog een outfit voor de komende feestweekeinden in Tiel, Appelpop en fruitcorso

 4. Je verdient m zelf, zeker vandaagstaat en past je goed!

 5. Ik ben net begonnen met fietsen, en als alleenstaande moeder is dit allemaal veel te duur! Ik wil weer serieus gaan fietsen, en daar hoort een serieuse outfit bij…
  Staat jezelf ook goed haha

 6. Ik wil m graag winnen voor mijn beste vriendin. Ze is dit jaar net geen 6x de alp d’huzes op gefietst en daarom verdient ze echt een ‘bolletjes’ trui, maar dan uit onze eigen regio . Heel trots op haar prestatie!

 7. Graag zou ik je willen ontmoeten Mirre na al die km mooie verhalen en foto’s. En dat shirt komt goed van pas op alle mooie fietstochten die mijn man en ik maken.

 8. Ziet er spik en span uit ! Je kan er weer tegen . Je valt wel op zoo!

 9. Niet voor mij, te klein, maar voor mijn kleindochter Rachel Reijmerink is het wel erg leuk’

 10. Ik wil hem graag winnen omdat ik er een Fietsbroek van Gejo Cycleworld onder heb! en maat S wordt een extra stimulans om nog meer te gaan fietsen door de Mooie Gelderse Streken

 11. Ik vind het wel wat voor Corina Remmerswaal! Knappe dame die eigen groep heeft weten op te zetten, enorme passie voor fietsen en dat mag best in het zonnetje.

 12. Ik wil hem winnen voor Mirre!
  Haar gelderse reisverslagen zijn zo leuk om te lezen πŸ™‚

 13. Hij staat jouw goed ik denk dat jij hem meer dan verdient hebt.

 14. De winnaar is Diny Huisintveld! Gefeliciteerd ✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén